Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dva vozača završila na triježnjenju

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 25 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi; 20 vozača osobnih automobila, 4 vozača bicikla i 1 vozač teretnog automobila.

  Osim alkohola, evidentirano je još 270 prekršaja od kojih: 135 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 29 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 16 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom, 1 prekršaj odbijanje ispitivanje na prisutnost droga u organizmu, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 79 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 21. ožujka, u 2,29 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,66 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U petak, 19. ožujka, u 10,41 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je teretni automobil s kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin iz Levanjske Varoši. Obavljenim alkotetsiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,38 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „C“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  1 komentar

  1. Pingback: Dva vozača završila na triježnjenju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog