Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga dragovoljaca: “Stankovićeva usporedba Balaševića i Stepinca povrijedila osjećaje branitelja”

  Priopćenjem za javnost reagirala je Udruga dragovoljaca Đakovštine 1990.-1991. na Fecebook objavu HTV-ova novinara i voditelja Aleksandra Stankovića u kojoj je usporedio Đorđa Balaševića i blaženog kardinala Alojzija Stepinca.

  Voditelj je na svojoj Facebook stranici stavio sliku srpskog pjevača Đorđa Balaževića u odori „JNA uz komentar „Đole in, a Stepinac out” aludirajući da navedenog jugoslavensko-srpskog pjevača treba proglasiti svetim”, navodi se u priopćenju Udruge dragovoljaca uz konstataciju da su, „bez obzira što se radi o osobnoj Facebook objavi urednika na HRT-u, povrijeđeni osjećaji članova Udruge koji su s krunicom oko vrata i likom blaženog Alojzija Stepinca omogućili ovakvim likovima da bez straha mogu iznositi svoje stavove”.

  Pošto i mi članovi Udruge participiramo u plaći „hrvatskog” voditelja i urednika Stankovića tražimo očitovanje HRT-a, a vezano uz objavu bez obzira što je objavljena sa osobnog profila jer je on zaposelnik HRT-a i kao takav bi trebao štititi hrvatske svetinje, a ne blatiti”, navodi su u priopćenju Udruge dragovoljaca Đakovštine 1990–1991. koje potpisuje predsjednik Miro Raspudić.

  Isto tako, u priopćenju Udruge dragovoljaca se ističe da „Balašević naziva Hrvate talogom jer pjevaju „U boj, u boj” i da je vidjevši razrušeni Vukovar najviše se uplašio „voštanog i bez emotivnog pogleda jedne časne sestre”.

  1 komentar

  1. Pingback: Udruga dragovoljaca: “Stankovićeva usporedba Balaševića i Stepinca povrijedila osjećaje branitelja”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog