Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U županijskim domovima za starije i nemoćne nema oboljelih od covida 19

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 296 uzoraka od kojih je 27 bilo pozitivno na koronavirus.

  Najviše (11) novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, po dvije osobe su s područja Bilja, Čepina, Darde, Đakova i Našica, a po jedna Belog Manastira, Čeminca, Donje Motičine, Erduta, Ernestinova i Petrijevaca. .

  Na bolničkom liječenju nalazi se 55 osoba oboljelih od COVID-19, i to 44 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 10 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 11 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminule su tri osobe u dobi od 57, 72 i 82 godine.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 706 osoba.

  Policijski službenici proveli su 16 provjera osoba u samoizolaciji (15 samoinicijativno i jednu po dojavi građana), a samo u jednom slučaju (u Našicama) provjeravanu osobu nisu zatekli na prijavljenoj adresi. Obavili su i 184 nadzora objekata i nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 40 nadzora provođenja epidemioloških mjera (21 ugostiteljski objekt, po 3 trgovačka centra, prodavaonica i pekarnica, a ostalo u drugim objektima), pri čemu nisu utvrdili nepravilnosti.

     Načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Ivan Hampmovčan  na današnjoj konferenciji za novinare  izvijestio je također da  u domovima za starije i nemoćne  čiji je osnivač OBŽ više nema oboljelih od covida 19.

  1 komentar

  1. Pingback: U županijskim domovima za starije i nemoćne nema oboljelih od covida 19

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog