Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovštini samo jedna novopozitivna osoba

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 236 uzoraka od kojih je 9 bilo pozitivno, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Dvije novopozitivne osobe su iz Osijeka, a po jedna iz Belog Manastira, Belišća, Čepina, Donjeg Miholjca, Draža, Đakova i Našica.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 80 osoba oboljelih od COVID-19, i to 63 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 17 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminula je jedna osoba u dobi od 68 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 779 osoba.

  Policijski službenici provjerili su 26 osoba u samoizolaciji, a jedno kršenje utvrdili su za osobu (državljanin Srbije) koja nije poštivala propis o tranzitu kroz Republiku Hrvatsku. Obavili su i 203 nadzora objekata pri čemu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera. Imali su i jedno postupanje prema odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, i to 6. veljače u 2.30 sati u Osijeku. U privatnom prostoru zatekli su više osoba nego je dopušteno odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite (najviše 10 osoba iz najviše dva kućanstva) te je vlasniku prostora uručen prekršajni nalog.

   

  Foto: Ilustracija/Arhiva RĐ

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovštini samo jedna novopozitivna osoba

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog