Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osnovan Demokratski HSS, Mile Kaselj član Predsjedništva

     U subotu u Koprivničkom Ivancu održana je osnivačka skupština Demokratskog HSS-a, nove političke stranke koju će, kako se navodi u priopćenju, uglavnom činiti bivši članovi HSS-a. Skupu su bili nazočeni i bivši članovi te stranke iz Đakovštine.

      Za predsjednika Demokratskog HSS-a izabran je Mateo Ivanac, zamjenik predsjednika je Boro Bašljan, potpredsjednici su Stjepan Živković, Valna Bastijančić Erjavec, Andrija Juzbašić i Mario Švegović, dok je Darko Till glavni tajnik.

    Član Predsjedništva je Mile Kaselj iz Osječko-baranjske županije kao i četiri od 20 članova Glavnog odbora među kojima su: Hrvoje Glavačević, Darko Belir, Alen Lordan i Zlatko Novak, te član Nadzornog odbora Vlatko Radojković i Suda časti Ivana Andrić Glavačević.

  Demokratski HSS okuplja političke sljedbenike nauka braće Antuna i Stjepana Radića, utemeljitelje izvorne političke misli te njihovih političkih sljednika dr. Vladka Mačeka i dr. Jurja Krnjevića, a s ciljem da ponovno u politički prostor vratimo politike i vrijednosti čovječnosti, pravice, uključivosti i zajedništva kao temelje moderne i prosperitetne Republike Hrvatske”, nabodi se u priopćenju Demokratskog HSS-a.

  Foto: Ustupljena fotografija

  1 komentar

  1. Pingback: Osnovan Demokratski HSS, Mile Kaselj član Predsjedništva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog