Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na koronavirus novopozitivne 33 osobe

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 327 uzoraka od kojih je 33 bilo pozitivno na koronavirus, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Na području grada Osijeka živi 15 novopozitivnih osoba, šest su s područja grada Đakova, po dvije s područja općina Čepin, Satnica Đakovačka i Šodolovci, a po jedna iz općina Antunovac, Darda, Kneževi Vinogradi, Semeljci i Viškovci te grada Valpova.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 69 osoba oboljelih od COVID-19, i to 52 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 13 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 17 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminule su dvije osobe u dobi od 73 i 94 godine.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 787 osoba.

  Policijski službenici proveli su 22 provjere osoba u samoizolaciji i sve zatekli na prijavljenoj adresi. Obavili su i 194 nadzora objekata, a nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 44 nadzora provođenja epidemioloških mjera (13 ugostiteljskih objekata, 11 prodavaonica i trgovina, 5 pekarnica, 4 benzinske crpke, 4 trgovačka centra, a ostalo u drugim objektima) i pri tomu nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: Na koronavirus novopozitivne 33 osobe

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog