Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Lidrano bez publike i skupnih scenskih nastupa

  Osnovna škola „Vladimir Nazor” domaćin je smotri učeničkog literarnog, scenskog i novinarskog izraza Lidrano 2021. koja se zbog epidmeoloških razloga održava u Centru za kulturu bez publike.

  Ovogodišnji Lidrano prilagođen je situaciji u kojoj se održava, istaknuo je ravnatelj Andrija Šušak.

  Iako je pnademija, uspjeli smo ove godine organizirati međuopćinsku smotru Lidrano, 11 škola je prisutno, imamo tri povjerenstva; za pojedinčani scenski nastup, za literarne i novinarske radove. Radio emisije i školske novine idu direktno na županijsko natjecanje, a, nažalost,  ove godine nemamo skupnog scenskog nastupa zbog toga što je u školama zabranjeno mješanje djece iz različitih razrednih odjela i prema tome smo uskraćeni za najatraktivniji dio smotre”, izjavio je ravnatelj škole domaćina.

  Tradicija Lidrana je velika i članovi pojverenstava, koji su vrlo stručni, svojim ocjenama i savjetima pomažu mladim talentiranim snagama da se razvijaju u pravom smjeru i da se možda i pronađu u tome i da postanu danas, sutra glumci, plesači, književnici i svi oni koji našu kulturu podižu na jednu višu razinu”, poručio je ravnatelj Šušak.

  Najuspješniji učenici plasirat će se na županijski Lidrano.

  1 komentar

  1. Pingback: Lidrano bez publike i skupnih scenskih nastupa

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog