Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 15 novopozitivnih u OBŽ, u Đakovštini 3

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 288 uzoraka od kojih je 15 bilo pozitivno na koronavirus.

  Šest novopozitivnih osoba je s područja Osijeka, a po jedna s područja Antunovca, Čeminca, Đakova, Erduta, Marijanaca, Satnice Đakovačke, Petlovca, Petrijevaca i Punitovaca. .

  Na bolničkom liječenju nalazi se 98 osoba oboljelih od COVID-19, i to 72 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 12 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 26 pacijenata s tim oboljenjem.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 684 osoba.

  Policijski službenici provjerili su 31 osobu u samoizolaciji, a samo u jednom slučaju u Belom Manastiru utvrdili su kršenje propisane mjere. Obavili su i 228 nadzora objekata pri čemu nije utvrđeno kršenje mjere.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 59 nadzora provođenja epidemioloških mjera (u 13 objekata uslužnih djelatnosti, 8 pekarnica, po 7 benzinskih crpki, prodavaonica i trgovina te ugostiteljskih objekata, 5 u trgovačkim centrima, u tri fitness centra, a ostale u drugim objektima). Utvrdili su jednu nepravilnost te izdali nalog za njeno otklanjanje.

  1 komentar

  1. Pingback: 15 novopozitivnih u OBŽ, u Đakovštini 3

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog