Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Komemoracija za našeg Hanija

  U prostorijama Radio Đakova danas u 11 sati održana je komemoracija za našeg preminulog kolegu Darija Hanuljaka Hanija.

  Prigodnim riječima od njega se oprostila direktorica Mirjana Adrić.

  U trenutku kada se svaka riječ čini suvišna, ova tišina koje se od ponedjeljka ujutro uvukla u naš Radio najbolje bi opisala sve ono što sada osjećamo; tugu, nevjericu, bol, prazninu. Dopustite nam da kao ljudi na to imamo pravo jer mi smo druga Hanijeva obitelj. Koliko je volio biti na svom Radiju, koliko ga je doživljavao svojim domom, potvrdio je ovom nama bolnom istinom – da je na njemu odlučio i umrijeti i sa svog Radija biti ispraćen”, istaknula je direktorica Mirjana Adrić.

  Podsjetila je na njegovu predanost radu i pedantnost.

  U njegovoj radnoj bilježnici u kojoj je evidentirao dnevne obaveze pa ih po završetku zaokruživao, što je bio znak da je odrađeno, sve je bilo zaokruženo, dakle, dovršeno”, naglasila je direktorica Radija.

  Naš kolega Hani svima je bio pouzdan suradnik, uvijek spreman pomoći i biti na usluzi, dodala je direktorica Adrić istaknuvši da će sjećanje na našeg Hanija uvijek živjeti”.

  Bio si os i baza našeg Radija, znali smo da se na Hanija može računati, da je pouzdan, da će uskočiti i pomoći uvijek i svima. Znali smo Hani će to odraditi, čak i onda kada bi ponekad pretrpan svojim vlastitim obavezama nevješto glumio ljutnju. Hani nije znao reći NE.

  Znali smo – to je Hani, čak i onda kada se nevješto pokušavao opravdati za propuste kojih je, kao i kod svih nas, bilo. To je bio naš Hani, topla, jednostavna i u posljednje vrijeme sve tiša duša, duša koja je i kada mu je bilo teško, a znamo da je imao životnih izazova, i ne samo zdravstvenih, ostao jednostavan.

  Tvojim odlaskom, dragi Hani, naš Radio puno je izgubio, ali uvjereni smo da ćeš na neki drugi nebeski način uvijek ostati uz nas.

  I na kraju, dragi naš Hani, ovo nije zbogom nego doviđenja do susreta u vječnom domu punom radosti”, posljednje su riječi koje je direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić uputili našem kolegi Haniju na današnjoj komemoraciji.

  Uz kolege, posljednji oproštaj našem hnaiju izvedbom pjesme Krist na žalu uputili su Marin Adrić i Zvonimir Kalić, a posebno za komemoraciju Hanijev portet izradila je naša suradnica akademska slikarica Marija Adrić Soldo.

  Posljednji ispraćaj našeg kolege Darija Hanuljaka je na gradskom groblju u 14 sati.

  1 komentar

  1. Pingback: Komemoracija za našeg Hanija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog