Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Grad demantira Pečevskog

  Iz Grada Đakova stigao je demanti na jučerašnju emisiju „Zoon politikon“ u kojoj je gostovao Dragoslav Pečevski. Demanti prenosimo u cijelosti:

  “Netočno je da je nekretnina u Ulici Pavleka Miškine 3 u vlasništvu gospodina Dragoslava Pečevskog. 

  Kuća u Ulici Pavleka Miškine br. 3 nalazi se na kč.br. 1329/8, upisana je u zk.ul. broj 7691 u k.o. Đakovo (po katastru kč.br. 6563 upisana u posjedovni list broj 4001).

  Uvidom u evidenciju koja se vodi pri Zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog suda u Đakovu i Područnog ureda za katastar Ispostava Đakovo, može se provjeriti da je kao vlasnik i kao posjednik predmetne čestice upisan Grad Đakovo.

  Također, nije istina da je Grad Đakovo gospodinu Pečevskom isključio struju i vodu. To su učinile nadležne institucije po službenoj dužnosti jer računi nisu plaćani. U Gradu imamo bilješku iz 2016. godine gdje se navodi da u kući nema struje ni vode, ali ima nenaplaćenih dugovanja svih vrsta. 

  Nadalje, kuća nema adekvatne uvjete za stanovanje i u njoj minimalno pet godina nitko ne živi. Dragoslav Pečevski nema status zaštićenog najmoprimca i nema stanarsko pravo. 

  Grad Đakovo je tu nekretninu, između ostalih za koje mislimo da nemaju potencijala za gospodarski i drugi razvoj grada, stavio u prodaju. 

  Na kraju, netočno je da gospodina Pečevskog u Gradskoj upravi nitko nije primio. U više navrata je razgovarao sa službenicima kao i sa zamjenikom gradonačelnika Antunom Galićem. Gradonačelnik i dalje izražavao dobru volju i nastojanja da se ovo pitanje riješi na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko gospodin Pečevski pak smatra da svoje pitanje može riješiti tužbom i taj put mu je otvoren. 

  Srdačan pozdrav, 

  Grad Đakovo” 

  1 komentar

  1. Pingback: Grad demantira Pečevskog

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog