Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bez preminulih u OBŽ, pozitivno 5,2 posto testiranih

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 345 uzoraka na koronavirus od kojih je 18 bilo pozitivno, odnosno 5,2 %, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Sa šireg područja grada Đakova i općine Vuka su po četiri novopozitivne osobe, dvije iz Osijeka te po jedna iz Našica, Belog Manastira, Čepina, Darde, Antunovca, Gorjana, Semeljaca i Satnice Đakovačke.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 118 osoba oboljela od COVID-19, i to 85 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 15 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 33 pacijenta s tim oboljenjem.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 708 osoba.

  Policijski službenici provjerili su samoinicijativno 15 osoba u samoizolaciji i utvrđena su dva kršenja propisane mjere, riječ je o osobama s područja Osijeka i Darde. Obavili su i 94 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 27 nadzora provođenja epidemioloških mjera te su utvrdili 3 kršenja za koja su izdane upozorbe.

   

  Foto: Arhiva RĐ

  1 komentar

  1. Pingback: Bez preminulih u OBŽ, pozitivno 5,2 posto testiranih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog