Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sufinanciranje edukacije “Voditelj EU projekta”

  Predstavnici Osječko-baranjske županije  i Ekonomskog fakulteta u Osijeku potpisali su Ugovor o sufinanciranju edukacije „Voditelj EU projekta“, koji se provodi kroz program cjeloživotnog obrazovanja.

  Tržište rada se svakodnevno mijenja, pa Osječko-baranjska županija pokušava pomoći dugotrajno nezaposlenim osobama s projektima prekvalifikacije i dokvalifikacije kako bi pratili potrebe tržišta rada. Upravo to je i današnji ugovor o edukaciji 20 polaznika za voditelje EU projekata, koji su na našem području traženo zanimanje zadnjih godina, rečeno je tom prigodom.

  Uz 100.000,00 kuna koje će županija doznačiti Ekonomskom fakultetu koji provodi edukacije, Županija je osigurala i dodatna sredstva za troškove prijevoza polaznika kako bi svi u potpunosti imali besplatno osposobljavanje, bez obzira u kom dijelu županije žive.

  Edukacija će trajati od siječnja do kraja lipnja iduće godine, a nakon uspješno završenog programa polaznici stječu 10 ECTS bodova te dobivaju certifikat o pohađanju i završetku programa „Voditelj EU projekata“ u okviru cjeloživotnog obrazovanja u trajanju od 110 sati.

  1 komentar

  1. Pingback: Sufinanciranje edukacije “Voditelj EU projekta”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog