Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sletio s kolnika i napustio mjesto nesreće

  U razdoblju od 18. do 20. prosinca, na području Policijske uprave osječko –baranjske u prometu je zaustavljeno 16 vozača od kojih 12 vozača osobnog automobila i 4 vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Osim alkohola evidentirano je još 211 prekršaja od kojih 128 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 16 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 8 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 58 ostalih prekršaja.

  U petak, 18. prosinca, u 20,30 sati, na državnoj cesti broj 515, između Đakova i Našica, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je vozač osobnog automobila 48-godišnji hrvatski državljanin iz Drenja, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila sletio  s kolnika te napustio mjesto prometne nesreće. Vozač je naknadno pronađen te je odbio alkotestiranje.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 28.500 kuna ili kazna zatvor do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.

  U subotu, 19. prosinca, u 20,40 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je 32-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,87 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvor do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Sletio s kolnika i napustio mjesto nesreće

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog