Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Od ponedjeljka cijepljenje u đakovačkom Domu za starije, a cijepit će se 60 posto korisnika

  Prema riječima Branke Barne, ravnateljice đakovačkog Doma za starije i nemoćne, u toj ustanovi cijepljenje protiv covida 19 počinje u ponedjeljak.

  Kako smo obaviješteni od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dom treba preuzeti cjepivo namijenjeno za korisnike tijekom sutrašnjeg dana, a cijepljenje će se odvijati u ponedjeljak, utorak i srijedu. Što se riče radnika doma, za sada još ne znamo kada će se oni cijepiti i o tome će nas posebno izvijestiti HZJZ. Cijepit će se oko 60 posto korisnika doma, a to su svi oni korisnici koji su dobrovoljno pristali, odnosno potpisali izjavu da su suglasni da budu cijepljeni. Dom preuzima cjepivo, cijepljnjenje će se obavljati uz prisutnost naše liječnice i medicinskih sestara”, pojašnjava ravnateljica đakovačkog Doma za starije i nemoćne osobe. Dodaje da nema nekih posebnih uvjeta za preuzimanje i transport cjepiva osim prijenosnog hladnjaka.

  Ne postoje nikakvi posebni uvjeti, moramo staviti prijenosni frižider kad ih preuzmemo, a preostali dio mora biti opet stavljen u frižidere na odrđenu temperaturu i drugo ništa”, kaže ravnateljica đakovačkog Doma za starije i nemoćne osobe.

  1 komentar

  1. Pingback: Od ponedjeljka cijepljenje u đakovačkom Domu za starije, a cijepit će se 60 posto korisnika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog