Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na Badnjak završio na triježnjenju

  U razdoblju od 24. do 27. prosinca, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 4 vozača od kojih 3 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla, koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Osim alkohola, evidentirano je još 80 prekršaja od kojih: 53 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 5 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 3 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 18 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 24. prosinca, u 1,50 sati u Strizivojni, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin iz Strizivojne kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,81 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvor do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog