Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Adventski program nadmašio očekivanja i lokalne okvire

  Unatoč pandemiji koja je pogodila Hrvatsku i svijet ne smijemo dozvoliti da izgubimo duh adventa i Božića. Možda se ne možemo družiti uživo, ali to ne znači da ne možemo osjetiti toplinu u srcu zbog onoga što čujemo na našem Radiju, istaknula je direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić predstavljajući radijski adventski program. Da je Radio u tome velikim dijelom uspio pokazuju reakcije slušatelja koji su primijetili osvježenje u adventskom programu Radija.

  „Vjerujem da su svi prepoznali trud svih ljudi na Radiju, ali i naših partnera koji su se bez previše razmišljanja uključili u ovu lijepu priču. Prilika je ovo i za zahvaliti đakovačkoj Glazbenoj školi i svim njenim učenicima koji su nam prekrasno svirali. Veliko hvala i Slavonia bandu, Sanji Hajduković i Slavonskom vezu te Zvonimiru Kaliću i bandu Noel koji su nam poklonili koncerte. Najveće hvala našim slušateljima koji su svojim pozivima i reakcijama donijeli svima potrebnu toplinu u ova čudna vremena. Ovaj program je definitivno nadmašio naša očekivanja, ali i lokalne okvire“ zaključila je direktorica Mirjana Adrić.

  U adventskom programu mogli ste slušati nove formate Radio zornicunagradnu igru Adventski kalendar uživo iz ĐAKOVO CENTRA, nagradnu igru Što je to slatko u Žitu, emisiju Djeca pjevaju i sviraju Božiću, zatim nagradne igre Božićna sarma i Adventski kalendar te kontakt emisiju Adventski sandučić. Ispred prostora Radija postavljen je radijski Raspjevani bor.

  1 komentar

  1. Pingback: Adventski program nadmašio očekivanja i lokalne okvire

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog