Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 109 novopozitivnih osoba s područja OBŽ

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana ukupno 293 uzoraka od kojih je 109 bilo pozitivno.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište u 36 naselja na području Osječko-baranjske županije; najviše na području grada Osijeka s prigradskim naseljima (34), slijede područja gradova/općina Đakovo (13), Našice (11), Belišće i Valpovo (po 7), Čepin (6), Donji Miholjac (5), Đurđenovac i Darda (po 3). Beli Manastir, Koška, Kneževi Vinogradi, Drenje, Erdut i Antunovac (po 2), a Trnava, Viškovci, Vladislavci, Strizivojna, Marijanci, Bilje, Magadenovac i Čeminac (po 1).

  Na bolničkom liječenju nalazi se 198 osoba oboljelih od COVID-19, i to 155 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 45 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 43 pacijenata s tim oboljenjem.

  U zadnja 24 sata u KBC Osijek i OŽB Našice preminulo je osam COVID pozitivnih osoba u dobi od 65 do 89 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 3.366 osoba.

  Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije za 27 osoba, i sve su zatekli na prijavljenoj adresi. Obavili su i 64 nadzora objekata pri čemu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera. Tijekom prvog dana kontrole propusnica za kretanje građana izvan županije u kojoj imaju prebivalište, djelatnici Policijske uprave osječko-baranjske na osam nadzornih punktova evidentirali su prolazak 3.145 vozila, odnosno 3.930 osoba od kojih 5 nisu imali propusnice te im nije dopušten prolazak.

  1 komentar

  1. Pingback: 109 novopozitivnih osoba s područja OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog