Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nema organiziranih dolazaka u Vukovar

  Iako je od ove godine 18. studenoga – Dan sjećanja na žrtvu Vukovara po prvi puta neradni dan, zbog nužnosti zaštite zdravlja ne preporuča se okupljanje većeg broja ljudi na obilježavanju, poručuju iz Grada Vukovara.

  Odluka o načinu obilježavanja, kako je objavljeno, donesena je na temelju posebnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te se pri tome posebna pažnja obratila na to da se svi tradicionalni programi održe i ove godine, no uz poštivanje epidemioloških mjera.

  Također, iz istoga razloga nema organiziranih dolazaka, smještaja niti prehrane, a rad ugostiteljskih objekata ograničit će se na način da neće biti angažirani pokretni sadržaji, dok će ostali ugostiteljski objekti raditi do 21 sat, uz pridržavanje općih epidemioloških mjera.

  Budući da su sudionici obvezni nositi maske za lice ili medicinske maske na otvorenom i u zatvorenom prostoru te se preporuča česta dezinfekcija ruku, Grad Vukovar će osigurati jednokratne maske i dezinfekcijska sredstva koji će se dijeliti po punktovima duž trase.

  Potrebno je održavati razmak između sudionika, a osobe koje sudjeluju u Koloni sjećanja kretat će se u skupinama od 25 osoba, na način da između skupina postoji razmak od 50 metara.

  Program paljenja svijeća 17. studenoga te program početka Kolone sjećanja 18. studenoga, ove godine neće se održati u krugu same bolnice, već u Županijskoj ulici ispred Nacionalne memorijalne bolnice.

  Sudionike svete mise na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata poziva se da se pridržavaju mjera poštujući razmak od dva metra.

  1 komentar

  1. Pingback: Nema organiziranih dolazaka u Vukovar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog