Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanka Vlatka Kladarić i Adastra u novoj božićnoj pjesmi

  Adastra premijerno predstavlja svoju prvu božićnu pjesmu Božić je stigao. Spot za pjesmu snimljen je u prekrasnom Gorskom Kotaru u Općini Mrkopalj, u rustikalnoj kolibi Šume pjevaju. U spotu i pjesmi se po prvi put pojavljuje i mlada pjevačica Vlatka Kladarić koja u zadnje vrijeme nastupa i snima s grupom Adastra.

  Pjesmu je napisao i spot režirao pjevač Adastre Jeronim Marić koji kaže: “Uvijek sam maštao o slavljenju Božića negdje u kolibi usred šume sa svojim najmilijima. Mislim da mnogi dijele sa mnom taj san i da će to prepoznati u spotu. Mislim da nam svima sada treba malo topline i mira, a Božić je upravo to.”

  Grupa Adastra zahvaljuje svima koji su pomogli u kreiranju ovog spota te im želi sretan i miran Božić i nadolazeće blagdane. Naravno, posebno žele sretan Božić svim obožavateljima.

  Kameru za ovaj sjajan zimski videospot potpisuje Ana Lončarić, a audio i video produkciju Alom studio. Adastra ovim putem zahvaljuje i sponzorima koji su omogućili realizaciju ovog spota, Općini Mrkopalj i Kolibi i apartmanu Šume pjevaju.

  https://www.youtube.com/watch?v=131K0jFDlHY&feature=youtu.be

  1 komentar

  1. Pingback: Đakovčanka Vlatka Kladarić i Adastra u novoj božićnoj pjesmi

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog