Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uz zaštitu od koronavirusa i prkoseći kiši održana 2. josipovačka čobanijada

  U Josipovcu Punitovačkom, uz mjere zaštite koronavirusa u organizaciji josipovačkog nogometnog kluba „Omladinac“, održano je u poslijepodnevnim i večernjim satima subote 24. listopada drugo natjecanje u kuhanju čobanca- čobanijada. Zbog kiše natjecanje se održalo ne terasama uz društvene prostorije uz šatore i suncobrane, pa se umjesto vatre ispod kotlića kuhalo uz plinsku „tamburu“. Natjecalo se 15 ekipa, 14 iz Josipovca Punitovačkog i 1 iz Punitovaca. Sve ekipe su dobile 3 kg mesa za čobanac, a dodatke je svaka ekipa sama osigurala.

  Prosudbena komisija u sastavu Stjepan Pastva, Zlatko Jakopanec, Josip Konjušak, Višnja Krha i Željko Stipanović, najboljim čobancem proglasila je ekipu NK „Omladinac“, kojima je za nagradu pripao veliki kotlić. Drugo mjesto i kotlić pripalo je ekipi josipovačkog DVD-a, a treće mjesto i velika grabnjača ekipi RU „Karas“. Za ispravnost donošenja odluke o najboljima računa je vodio Dalibor Kukučka. Nagrade najboljima uručio je predsjednik kluba Zdravko Krha. Svaka ekipa imala je svoje mjesto sa stolovima za uživanje u čobancu sa svojim navijačima, gostima. Pekle su se kobasice i slanina u pecari, a klub je častio kuhanim kukuruzom u kotlu i čobancem posjetitelje koji nisu pripadali ekipama. Čobanijadu je pomogla i Općina Punitovci.

  Bila je to unatoč pande3nije COVID- 19, samo jedna od brojnih aktivnosti josipovačkog nogometnog kluba koji igra u 1. ŽNL i koji uz seniore ima i ekipe djece, žena i veterana.

  Tekst i foto: M. Knežević

  1 komentar

  1. Pingback: Uz zaštitu od koronavirusa i prkoseći kiši održana 2. josipovačka čobanijada

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog