Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novopozitivno 38 osoba iz 16 naselja, preminule tri osobe

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata testirano je ukupno 298 uzoraka od kojih je 38 bilo pozitivno na koronavirus. Po boravištu novopozitivne osobe su iz 16 naselja Osječko-baranjske županije. Najviše novopozitivnih je s područja gradova Osijek (14) i Đakovo (9). Po dvije novopozitivne osobe su s područja gradova Našice i Belišće te općina Marijanci, Semeljci i Satnica Đakovačka, dok je po jedna zaražena osoba s područja grada Donjeg Miholjca te općina Bilje, Čepin, Čeminac i Strizivojna.

  Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek trenutno je 30 pacijenata oboljelih od COVID-19, od kojih su pet na respiratoru. Na žalost, u zadnja 24 sata preminule su tri osobe koje su bile hospitalizirane u KBC-u; muškarac iz Kozarca (rođen 1951. godine), zatim žena iz Vuke (rođena 1936. godine) te žena iz Osijeka (rođena 1939. godine). Uz posljedice izazvane SARS-CoV-2 virusom, svi su imali i druga teža oboljenja.

  Načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije izražava sućut obiteljima preminulih.

  Epidemiolozi su samoizolaciju odredili za 66 novih kontakata oboljelih osoba, pa se na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji nalazi ukupno 963 osoba.

  Policija je obavila 28 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji i svi su zatečeni na prijavljenoj adresi.

  1 komentar

  1. Pingback: Novopozitivno 38 osoba iz 16 naselja, preminule tri osobe

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog