Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nelegalno posjedovanje oružja

  Jučer, 28. listopada, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili su pretragu doma i drugih prostorija u Strizivojni i pretragu osobnog automobila vlasništvo 49-godišnjeg i 51-godišnjeg hrvatskog državljanina.

  Obavljenim pretragama policijski službenici pronašli su i oduzeli 3 spremnika za automatsku pušku, 514 komada streljiva različitih kalibara te zračnu pušku s optikom.

  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 51-godišnjak počinio kazneno djelo neovlašteno posjedovanje, izrada, nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te protiv njega policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a protiv 49-godišnjaka optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

  Isto tako, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili su pretragu doma i drugih prostorija Strizivojni i pretragu osobnog automobila u vlasništvo 21-godišnjeg hrvatskog državljanina.

  Obavljenim pretragama policijski službenici pronašli su i oduzeli zračnu pušku.

  Protiv 21-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

  1 komentar

  1. Pingback: Nelegalno posjedovanje oružja

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog