Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 14 novopozitivnih u OBŽ, u samoizolaciji 1.107 osoba

  U laboratoriju za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek u posljednja 24 sata testirano je ukupno 256 uzoraka od kojih je za područje Osječko-baranjske županije 14 bilo pozitivno na koronavirus. Tri novopozitivne osobe imaju boravište na području grada Osijeka, po dvije na području općina Čepin i Đurđenovac, a po jedna novopozitivna osoba živi na području Đakova, Belišća i Našica te općina Čeminac, Semeljci, Viškovci i Feričanci.

  Na liječenju u KBC-u Osijek trenutno je 29 pacijenata oboljelih od COVID-a 19 od kojih su 4 na respiratoru.

  Epidemiolozi su samoizolaciju odredili za 146 novih kontakata oboljelih osoba, pa se na podurčju Osječko-baranjske županije u samoizolaciji nalazi ukupno 1.107 osoba.

  Policija je u zadnja 24 sata obavila 122 samoinicijativne provjere osoba u samoizolaciji, odnosno u dva dana vikenda ukupno 223 provjere, no svi su zatečeni na prijavljenoj adresi te nije bilo kršenja te mjere.

  Na danas održanoj sjednici Županijskog stožera civilne zaštite rečeno je kako je od početka epidemije na podurčju Osječko-baranjske županije pozitivan nalaz na koronavirus utvrđen za 1.243 osobe, s tim da su 1.022 osobe izliječene.

  Stožer je priopćio da se u posljednje vrijeme dnevno provodi oko 300 testiranja, često i više, što se vidi iz svakodnevnih izvješća Stožera te da makisimalni kapacitet iznosi ukupno 600 testova dnevno, i to oko 450 u KBC-u Osijek i oko 150 u Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

  1 komentar

  1. Pingback: 14 novopozitivnih u OBŽ, u samoizolaciji 1.107 osoba

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog