Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija otkrila improvizirani laboratorij

  Jučer, 14. rujna, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske pretražili su obiteljsku kuću 35-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka u kojoj su pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje- marihuane.

  Laboratorij je izgrađen kao plastenik opremljen ventilatorima, sustavom za navodnjavanje reguliranim tajmerom, kontrolom vlage i temperature te drugim uređajima za intenzivni uzgoj.

  U laboratoriju su pronađene kontejnerske sadnice marihuane u visokoj fazi uzgoja visine do 160 centimetara, više vreća cvjetova i listova marihuane težine oko 2,5 kilograma, oko 160 grana stabljike marihuane s listovima i cvjetovima dužine do 150 centimetara u fazi sušenja.

  Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, 31-godišnjak je uhićen.

  Tijekom prvih osam mjeseci 2020. godine policija PU osječko-baranjske ukupno je imala 177 zapljena različitih vrsta droga od kojih možemo istaći 17 zapljena droge tipa amfetamin u ukupnoj količini više od 1, 8 kilograma kao i 121 zapljenu droge tipa marihuana u ukupnoj težini od oko 7 kilograma, a u što ne ulazi i jučerašnja zapljena marihuane od oko 2,5 kilograma.

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: Policija otkrila improvizirani laboratorij

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog