Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozili alkoholizirani i skrivili prometne nesreće

      Jučer, 13. kolovoza, u 19,50 sati u Selcima Đakovačkim, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 27-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila sletio je s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,00 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
      Također sinoć u 20,55 sati u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 39-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova upravljao je osobnim automobilom te zbog nepridržavanja pravila kretanja sredinom obilježene prometne trake udario je u parkirani osobni automobil. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,63 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Vozili alkoholizirani i skrivili prometne nesreće

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog