Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Vozili alkoholizirani i skrivili prometne nesreće

        Jučer, 13. kolovoza, u 19,50 sati u Selcima Đakovačkim, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 27-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila sletio je s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,00 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
    Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
        Također sinoć u 20,55 sati u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 39-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova upravljao je osobnim automobilom te zbog nepridržavanja pravila kretanja sredinom obilježene prometne trake udario je u parkirani osobni automobil. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,63 grama po kilogramu.
    Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

    1 komentar

    1. Pingback: Vozili alkoholizirani i skrivili prometne nesreće

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog