Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Zbog Covida-19 zatvoren laboratorij Doma zdravlja, uzorci se šalju u Beli Manastir

    Zbog pojave koronavirusa kod jedne djelatnice od danas je zatvoren medicinsko-biokemijski laboratorij Doma zdravlja Osječko-baranjske županije u Đakovu, doznajemo od ravnatelja Mate Lukića.
    „Zbog trenutne epidemiološke situacije na području Đakovtšine uzrokovane virusom Covid 19 te činjenicom da je radnicima medicinsko-biokemijskog laboratorija Doma zdravlja Osječko-baranjske županije u Đakovu izrečena epidemiološka mjera samoizolacije od nadležnog epidemiologa, želimo obavijestiti sve stanovnike navedenog područja kako je ponovno od sutra, 15. srpnja 2020. godine osigurana dostupnost zdravstvene zaštite pacijentima te će se pretrage za hitne pacijente moći obavljati u zgradi Doma zdravlja Osječko-barabnjske županije u Đakovu, Petra Preradovića 2. Uzorci će biti dostavljeni i obrađeni u medicinsko-biokemijskom laboratoriju Doma zdravlja Osječko-baranjske županije u Belom Manastiru”, izjavio je za naš Radio ravnatelj Mato Lukić.
    Jučer u poslijepodnevnim satima epidemiolška služba izvijestila je da je jedna tehničarka đakovačakog laboratorija pozitivna na Covid – 19 zbog čega su sve osobe koje su bile u kontaktu sa zaraženom stavljene u samoizolaciju, pojašnjava ravnatelj Lukić.
    „Jučer u popodnevnim satima od strane epidemiologa obaviješteni smo da je jedna tehničarka pozitivna na koronavirus stoga smo upućeni od strane epidemiologa da osobe koje su bile u kontaktu, odnosno radile sa navedenom tehničarkom se stave u samoizolaciju i da se laboratorij privremeno, na 14 dana zatvori”, pojasnio je ravnatelj Lukić ističući da je u samoizolaciji svih deset djelatnika đakovačkog laboratorija.
    „Uzorci će se uzimati u centralnoj zgradi Doma zdravlja u Đakovu i već do devet sati će biti dostavljeni u laboratorij u Belom Manastiru gdje će biti obrađeni u narednih nekoliko sati, a nalazi će biti dostavljeni ordinacijama. Uzorci krvi će se, dakle, sutra od sedam sati ujutro uzimati prema uputi liječnika obiteljske medicine”, navodi ravnatelj Doma zdravlja Osječko-baranjske županije Mato Lukić.

    1 komentar

    1. Pingback: Zbog Covida-19 zatvoren laboratorij Doma zdravlja, uzorci se šalju u Beli Manastir

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog