Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Virus i u Klinici za unutarnje bolesti osječkog KBC-a

  Hrvatski zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Klinički bolnički centar Osijek testirali su tijekom posljednja 24 sata ukupno 240 uzoraka od kojih je sedam bilo pozitivno na koronavirus. Pozitivne osobe Zavod za javno zdravstvo u svojoj evidenciji vodi prema ispostavama Zavoda te su prema dostupnim podatcima 4 novopozitivne osobe s područja Ispostave Osijek, jedna s područja Ispostave Đakovo, jedna s područja Ispostave Valpovo i Donji Miholjac i jedna s područja Ispostave Beli Manastir. (ispostave Epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo su formirane prema područjima bivših općina).

  Od sedam novooboljelih, troje su djelatnici Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Osijek, a četvero je pacijenata s iste Klinike. U suradnji s epidemiolozima zatvoren je navedeni dio Klinike i pacijenti su izolirani te se provode potrebne epidemiološke radnje.

  U KBC-u Osijek hospitalizirana je 31 osoba oboljela od koronavirusa, a na respiratoru su i dalje 4 osobe.

  16 je novih kontakata stavljeno u samoizolaciju te se danas na području naše županije u samoizolaciji nalazi 435 osoba.

  Policija je provjeravala osobe u samoizolaciji i prema dojavi i samoinicijativno. Jedna se dojava pokazala netočnom te je osoba zatečena na prijavljenoj adresi, a kod 71 samoinicijativne provjere također nije utvrđeno ni jedno kršenje mjere samoizolacije.

  1 komentar

  1. Pingback: Virus i u Klinici za unutarnje bolesti osječkog KBC-a

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog