Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Svjetlost jutros počela s provedbom projekta “U potrebi zajedno”

  Socijalno-humanitarna udruga Svjetlost danas je počela s provedbom projekta U potrebi zajedno, Zaželi, faza II, kroz koji će u sljedećih 12 mjeseci biti zaposleno 15 žena iz teško zapošljive ciljne skupine koje će raditi na poslovima pružanja potpore I podrške za starije i osobe u nepovoljnom položaju. Projektom je obuhvaćeno 90 krajnjih korisnika, odnosno svaka će žena skrbiti za njih šest. Nakon što su u petak potpisale ugovore o radu, zaposlenice su jutros, prvoga radnog dana, krenule u njihove domove, služeći se već prepoznatljivim biciklima kako bi brže I lakše stizale od jednog do drugog odredišta.

  Uz uslugu pomoći u kući, krajnji korisnici će dobivati I pakete higijenskih potrepština, a zaposlene žene proći će I program osposobljavanja, kako bi bile konkurentnije na tržištu rada.

  Projekt U potrebi zajedno, financiran u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Zaželi – program zapošljavanja žena faza II”, vrijedan je 1.392.989,00 kuna, a udruga Svjetlost provodi ga u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Đakovo i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

  1 komentar

  1. Pingback: Udruga Svjetlost jutros počela s provedbom projekta “U potrebi zajedno”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog