Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu nema novozaraženih

  Prema najnovijim podacima Županijskog stožera civilne zaštite, u Osječko-baranjskoj županiji šest je novopozitivnih na koronavirus, među njima nema Đakovčana, a dosad je izliječenih 275.
  Hrvatski zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i KBC Osijek testirali su tijekom posljednja 24 sata ukupno 228 uzorka. Šest je bilo pozitivno na koronavirus; tri iz Osijeka, dva iz Našica i jedan s područja Belog Manastira.
  Prve oboljele osobe na području županije evidentirane su 14. ožujka ove godine, a do danas su sveukupno od COVIDa – 19 oboljele 492 osobe. Do sada je izliječno 275 osoba, osam je premunulo, a trenutno je 209 osoba aktivnih na koronavirus.
  U KBC-u Osijek je i dalje hospitalizirano 25 oboljelih, ali je za razliku od jučer, jedan pacijent manje na respiratoru. Ukupno se na uređaju za potpomognuto disanje nalaze tri sobe.
  Epidemiološka služba Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije stavila je u samoizolaciju 16 novih kontakata oboljelih osoba, pa se trenutno u samoizlaciji na području naše županije nalazi 438 soba.
  Policija je provjeravala osobe u samoizolaciji i prema dojavama građana i samoinicijativno. Od dvije dojave jedna se pokazala točnom i to u Tenji gdje se osoba kojoj je izrečena mjera samoizolacije nije nalazila na prijavljenoj adresi.
  Samoinicijativno su provjerili 90 osoba i nije utvrđeno ni jedno kršenje, navodi se u današnjem priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovu nema novozaraženih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog