Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raste broj novozaraženih: 24 u OBŽ, osam u Đakovu

  Od ukupno 156 uzoraka koji su u posljednja  24 sata testirani na koronavirus u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije čak 24 je bilo pozitivno. Osam novopozitivnih osoba je  iz Đakova, sedam iz Osijeka, po dvije iz Bilja i Valpova te po jedna iz Jagodnjaka, Kopačeva, Vardarca, Duboševice i Laslova.

  Na području Osječko-baranjske županije trenutno je ukupno 197 osoba pozitivno na koronavirus, od kojih se 28 nalazi na bolničkom praćenju u KBC-u Osijek, s tim da su jučer hospitalizirane tri osobe, dok su četiri otpuštene na kućno liječenje. Nema pacijenata na respiratoru.

  Povećani broj novozaraženih odrazio se i na povećanje broja osoba u samoizolaciji, kojih je na području Osječko-baranjske županije ukupno 1.709, s time da je u zadnja 24 sata pod tu mjeru stavljeno 97 kontakata oboljelih. Naravno, epidemiolozi danas intenzivno provode izvide te određuju daljnje epidemiološke mjere u svim utvrđenim slučajevima oboljenja te prema kontaktima oboljelih.

  Policija je u zadnja 24 sata obavila 71 samoinicijativnu provjeru osoba u samoizolaciji i sve zatekla na prijavljenoj adresi, a od dvije dojave građana o kršenju te mjere jedna se pokazala točnom (u Đakovu).

  1 komentar

  1. Pingback: Raste broj novozaraženih: 24 u OBŽ, osam u Đakovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog