Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dječji vrtić uskoro i u Gorjanima

  U centru Gorjana, kod kružnog toga, gdje je nekada bila zgrada PIK-a, ovoga proljeća počela je izgradnja Dječjeg vrtića čija površina je 800 četvornih metara, doznajemo od načelnika Ivana Lovića.
  „Vrtić smo započeli graditi početkom ove godine, prošao nam je na Mjeri ruralnog razvoja, podmjeri 7.4.1 i nakon odobrenihs redstava od gotovo 7 milijuna kuna započeli smo s gradnjom vrtića, radovi su odmakli već dosta, ali ne mogu reći da se bliže kraju. Naime, kraj je bio predviđen za listopad, međutim, mislim da će to trajati i malo duže tako da bi mogli početkom iduće godine mogli imati završenu zgradu. Kapacitet je 45 djece, odnosno, dvije vrtićke i jedna jaslička grupa po 15 djece. Već sada imamo jednu grupu predškole, to je već određeno, a vjerjem da će se skupiti i ove dvije grupe mlađe djece”, kaže načelnik Lović.
  Osim izgranje dječjeg vrtića u Gorjanima, Općina je investitor i izgradnje nerazvrstane ceste u Tomašancima, kaže načelnik Lović.
  „Cestu zovu Potok, vrijednost investicije je oko pola milijuna kuna, radovi su započeli prije tjedan, dva, i očekujemo da će za dva do tri mjeseca radovi biti gotovi”, najavljuje načelnik Općine Gorjani Ivan Lović.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog