Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zgrada je sada jako, jako lijepa”

  Završeni su radovi na energetskoj obnovi zgrade premetne nastave Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić”.

  Riječ je o zgradi koja je izgrađena, kako navodi ranvatelj Ante Andbak, krajem 19. stoljeća i koja je godinama vapila za obnovom i na njoj su najduže bili vidljivi tragovi rata.

  „Svi su prolaznici mogli vidjeti u kakvom je ona stanju bila i, evo, zahvaljujući zalaganju Osječko-baranjske županije zgrada je obnovljena. Obnova je počela 14. listopada 2019. i trajala je do 19. lipnja 2020. godine, puno je napravljeno i zadovoljni smo načinom na koji su radovi izvedeni, čak i više od toga. Svi znaju da je problem bio u onim reljefnim oblicima za koje su se mnogi bojali da neće biti vraćeni, odnosno da će zgrada ostati „uskraćenja” za taj dio.To se nije dogodilo, značajan dio iznosa upravo je odvojen za te reljefne oblike koji su posebno izrađeni, naručeni i postavljeni i svi oni koji su vidjeli zgradu, koji su prošli pokraj zgrade, pa i komentari na društvenim mrežama, svi se slažu da je posao jako dobro odrađen i da je zgrada sada jako, jako lijepa”, ističe ravnatelj Andabak.

  Ukupna vrijednost projekta je 2,5 milijuna kuna, a pola tog iznosa sufinancira EU. Obnovljena je fasada, ali i unutrašnjost zgrade, instalacije za električnu energiju, a istodobno je obavljen i dio posla za CARNET, odnosno za bežični pristup internetu u svakoj učionici, dodaje ravnatelj Andabak uz najavu uređenja i prostora ispred škole.

  U unutrašnjosti škole obavljeni su i drugi radovi koji će poboljšati uvjete rada, tvrdi ravnatelj Ante Andabak.

  bty

  bty

  bty

  1 komentar

  1. Pingback: “Zgrada je sada jako, jako lijepa”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog