Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ energetski obnovljene 64 višestambene zgrade

  Osječko-baranjska županija od 2017. godine na području Osijeka, Belišća, Đakova, Belog Manastira i Našica provodi projekt “Kreditiranje energetske obnove višestambenih zgrada”. Projekt se provodio u obliku osiguravanja sufinanciranja kreditnog potencijala u iznosu od 21 milijun kuna koji plasiraju poslovne banke iz svojih vlastitih sredstava s kamatnom stopom najviše do 5 % za cijelo vrijeme trajanja kredita, na rok otplate kredita do 10 godina. Najniži iznos kredita je 20.000 kuna, a najviši dva milijuna.

  U ovom programu do 2020. godine projekt energetske obnove odobren je za 64 višestambene zgrade s područja Osječko-baranjske županije, a svi projekti su u realizaciji.

  Putem ovog programa građani su mogli obnoviti vanjsku ovojnicu, krovište, vanjsku stolariju, postaviti energetski učinkovitu unutarnju rasvjetu, ali i obnoviti unutarnje dijelove zgrade i postaviti dizalo u zgradama u kojima istoga nema ili obnoviti dotrajalo.

  Na području Grada Đakova odobrena je obnova sedam višestambenih zgrada na Vijencu Kardinala Alojzija Stepinca na brojevima 2, 3, 6, 7, 20, 22 i 24.

   

   

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ energetski obnovljene 64 višestambene zgrade

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog