Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu još 23 osobe zaražene koronavirusom

  “Od ukupno 246 uzoraka testiranih na koronavirus u zadnja 24 sata pozitivno je bilo 29 uzoraka. Najviše novozaraženih (23) je iz Đakova, dok su 2 osobe iz Đakovačkih Selaca, 2 iz Valpova, 1 iz Osijeka i 1 iz Ivanovca”, navodi se u današnjem priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  Nakon današnje (27. lipnja 2020. godine) sjednice Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije načelnik Goran Ivanović uputio je još jedan apel svim građanima, osobito na područjima gdje su utvrđena oboljenja na koronavirus, da dosljedno poštuju propisane epidemiološke mjere jer je to prvi preduvjet zaustavljanja daljnjeg širenja epidemije.

  Na području Osječko-baranjske županije trenutno je 108 osoba pozitivno na koronavirus. U Kliničkom bolničkom centru Osijek hospitalizirano je 19 pacijenata, od kojih je jedan pacijent jučer zaprimljen. Sve ostale osobe pozitivne na virus nalaze se kod kuće. I među hospitaliziranima i ostalima nema osoba s težim simptomima oboljenja.

  U zadnja 24 sata samoizolacija je određena za još 250 kontakata novopozitivnih osoba, pa je trenutno pod tom mjerom 903 osobe.

  Građani su policiji dojavili dva slučaja kršenja samoizolacije, od kojih je jedan (u Tenji) bio potvrđen, dok je u 64 samoinicijativnih provjera policija sve osobe zatekla na prijavljenoj adresi, navodi se u priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovu još 23 osobe zaražene koronavirusom

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog