Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sinoć u Vrbici sedma ovogodišnja žrtva u prometu

  Sinoć se u Vrbici, u Kešinačkoj ulici broj 48, dogodila prometna nesreća s poginulom osobom, doznajemo od glasnogovornika Polcijske uprave osječko-baranjske Zorana Kona.

  “”Sinoć oko 23:50 sati u Vrbici se dogodila teška promoetna nesreća u kojoj je smrtno stradao dvadesetogodišnji pješak. Do nesreće je došlo tako što se dvadesettrogodišnjak kretao svojim automobilom ŽC 4133 u Vrbici, nije prilagodio brzinu kretanja već je prednjim dijelom svoga automobila udario u pješaka koji se kretao na tom dijelu kolnikom iako ima izgrađen pločnik. Pješak je na mjestu prometne nesreće smrtno stradao. Očevid na mjestu prometne nesreće obavio je županijski državni odvjetnik zajedno s očevidenom ekipom PU osječko-baranjske. Vozaču je izmjerena koncentracija alkohola u krvi veća od 1 gram/kg”, pojasnio je glasnogovornik Kon istaknuvši da je to sedma poginula osoba na cestama u ovoj godini u Osječko-baranjskoj županiji, a isti broj smrtno stradalih, kako navodi,  imali smo i 2019. godine.

  „U ovome trenutku provodimo pojačane mjere kontrole vozača i vozila na cestama, akciju smo započeli još u petak i nastavit ćemo s pojačanim mjerama do ponedjeljka kada ćemo izvijestiti javnost o rezultatima”, naglasio je glasnogovornik Kon izrazivši u ime PU osječko-baranjske sućut obitelji stradalog  u prometu.

  1 komentar

  1. Pingback: Sinoć u Vrbici sedma ovogodišnja žrtva u prometu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog