Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kroz program Zaželi u Općini Gorjani zaposleno 35 žena

  U Gorjanima, u prostorijama Kulturno-turističkog centra Lucije Karalić, danas, s početkom u 10 sati, održat će se završna konferencija, odnosno okrugli stol na kojem će biti predstavljeni rezultati Programa Zaželi Općine Gorjani.

  U sklopu tog programa, kako doznajemo od načelnika Ivana Lovića, 35 žena tijekom 23 mjeseca, koliko je program trajao, skrbilo je o 193 starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju u svrhu poticanja socijalnog uključivanja i povećanja kvalitete života.

  „Vrijednost projekta je oko 5 milijuna kunam, a starije osobe su dobile svu potrebnu pomoć koja im je bila potrebna i koja im je omogućila da ostanu u svom domu jer bi neki bez te pomoći možda otišli u domovze za starije. Ovaj program je završen, ali smo se prijavili za novi program i dbili smo odluku da će taj novi program ići”, izjavio je za naš Radio načelnik Općine Gorjani Ivan Lović.

  Uz zaposlenje, taj program ženama je omogućio obrazovanje i osposobljavanje za zanimanje njegovateljice, čime su im povećana znanja i vještine potrebne na tržištu rada.

  1 komentar

  1. Pingback: Kroz program Zaželi u Općini Gorjani zaposleno 35 žena

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog