Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još sedam novopozitivnih u Đakovu

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata obrađen je ukupno 191 uzorak, a sedam je bilo pozitivno na koronavirus, i to svi od osoba iz Đakova, objavio je Županijski stožer civilne zaštie.

  Trenutno je na području Osječko-baranjske županije 150 osoba aktivno na ovaj virus, od kojih je 120 s područja Đakova. Jučer nitko nije hospitaliziran u KBC-e Osijek, gdje je i dalje 24 oboljelih na bolničkom praćenju, no nitko nema teže simptome bolesti.

  Samoizolacija je određena za novih 313 kontakata pozitivnih na koronavirus, pa je ukupno na području županije pod tom mjerom 1.466 osoba. Policija je obavila šest provjera i svi su zatečeni na prijavljenoj adresi, navodi se u današnjem priopćenju Županijskog stožera koji će danas zasjedati u Đakovu.

  O aktualnoj epidemiološkoj situaciji u Đakovu bit će riječi u današnjoj emisiji „Izravno” u 13:30 u kojoj će gosti biti: Goran Ivanović, načelnik Županijskog stožera civilne zaštite, župan Ivan Anušić i dr. Tomislav Dijanić, epidemiolog u Županijskom zavodu za javno zdravstvo, koji će odgovarati na pitanja slušatelja.

  Brojevi telefona za izravno uključenje u emisiju su: 813 249 i 822 271 .

  1 komentar

  1. Pingback: Još sedam novopozitivnih u Đakovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog