Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Mislav Bago prati Radio Đakovo

  Đakovo je posljednjih dana, što nas nimalo ne raduje, jedna od glavnih tema u hrvatskim medijima. Tako se po društvenim mrežama danas počeo dijeliti video u kojem poznati novinar Nove TV Mislav Bago spominje Radio Đakovo. Uz to, Radio Đakovo u utorak je bio jedan od najcitiranijih medija u Hrvatskoj.

  Sve to ponovno ukazuje na važnost lokalnog medija i točne, relevantne, objektivne te pravovremene informacije. Podsjeća nas to i na činjenicu da lokalni radio više nema doseg samo u svojoj sredini, već je, zahvaljujući internetu, live streamingu, web portalima i društvenim mrežama, relevantan i praćen na daleko širem području.

  Točna lokalna informacija ima ogromnu važnost i u suzbijanju svih polu i dezinformacija, pogotovo u ovakvoj epidemiološkoj situaciji u kojoj svaka informacija ima ključnu ulogu u suzbijanju širenja koronavirusa.

  I ovim putem ukazujemo na važnost poštivanja epidemioloških mjera – mjera dezinficiranja ruku i pridržavanja fizičke distance.

  omentara

  1. Pingback: I Mislav Bago prati Radio Đakovo

  2. Ljubo

   25. lipnja 2020. at 21:04

   Najbolje se vidi kako Bago prati Radio Đakovo kad psuje mater časnoj. Jadnk, obezvrijedio je cijelo “tamo neko Đakovo” jer je to mizerno za njegovu veličinu

  3. Jelica

   25. lipnja 2020. at 16:14

   Nes ti licnosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog