Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin napustio mjesto nesreće

      U vremenu od 29. do 31. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 36 vozača koji su imali nedozvoljenu pristutnost alkohola u krvi, a među njima su bila 33 vozača osobnih automobila i 3 vozača bicikla, objavila je policija.
  Evidentirano je 307 prekršaja od čega 179 prekoračenja brzine kretanja vozila, 30 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 25 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 7 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 65 ostalih prekršaja.
  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 30. svibnja, u 21,12 sati u Beničancima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 44-godišnji hrvatski državljaninu iz Beničanac, kojemu je utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 3,10 grama po kilogramu.
  U subotu, 30. svibnja, u 06,10 sati, u Đakovu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a počinitelj je napustio mjesto događaja. Brzom intervencijom policije vozač je naknadno pronađen te je utvrđeno da se radi o 20-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Đakova, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,11 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 44 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 7 negativnih prekršajnih bodova.
  U nedjelju, 31. svibnja, u 02,20 sati u Vrbici, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, a kod počinitelja, 22-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Starih Mikanovaca, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,44 grama po kilogramu. Vozaču je određeno smještanje u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 16 500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: Đakovčanin napustio mjesto nesreće

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog