Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozio 128 km/h u naselju pa dobio kaznu od 10 000 kuna

  Za vikend od 8. do 10. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno šest vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Osim alkohola evidentirano je ukupno 240 prekršaja od čega: 165 prekoračenja brzine kretanja vozila, 27 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 15 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 odbijanje izuzimanja krvi i urina poradi utvrđivanja prisutnosti droga u organizmu i 30 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je dana 8. svibnja, oko 21,45 sati u Bolmanu, gdje je u nadzoru prometa zaustavljen 37-godišnji hrvatski državljanin iz Bolmana. Vozač je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,38 grama po kilogramu.

  Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca (kada stekne pravo na upravljanje) i 10 negativnih prekršajnih bodova.

  U petak 8. svibnja, oko 09,12 sati, u Svetom Đurađu, u nadzoru prometa zaustavljen je 27-godišnji hrvatski državljanin iz Donjeg Miholjca, koji je upravljao osobnim automobilom. Vozač se kretao brzinom od 128 km na sat u naseljenom mjestu gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 50 km na sat.

  Za počinjeni prekršaj vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 10 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Foto: Arhiva

  1 komentar

  1. Pingback: Vozio 128 km/h u naselju pa dobio kaznu od 10 000 kuna

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog