Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • VIDEO INTERVJU Horvat: Sada se treba oglašavati, radio je poseban

  Ovoga tjedan naša gošća bila je i Katarina Horvat, magistrica Kulturologije, smjera Medijska kultura, a trenutno doktorandica Komunikologije, polaznica Londonske škole za odnose s javnošću i Centra za bihevioralna istraživanja.

  -Primijetila sam da su određene tvrtke srezale svoje budžete za marketinške aktivnosti, a određene, što smatram da je puno pametniji potez, su uložile više. Zašto? Treba razmišljati tako da su ljudi kod kuće – više gledaju televiziju, slušaju radio, vise na mobitelima. Ako je ikada prilika da se oglašavate, oglašavajte se sada. I tu bih stavila amen, rekla je Horvat.

  Generalno postoji vjerovanje da klasični, stari mediji izumiru. Za radio postoji bojazan 70, 80, 90 godina da će izumrijeti. Kada se pojavila televizija mislilo se da ćemo radio baciti. Pojavili su se portali, mislilo se da je definitivno da radio umire. Međutim, to se uopće nije dogodilo. Radio ima ključnu stvar u svom radu, a to je brzina, osjećaj da niste sami. Uostalom, nije da radio samo slušamo. Danas ga i gledamo. Radio danas ima i druge kanale na kojima komunicira – radio danas ima i web portal i društvene mreže, istaknula je Horvat.

  Cijeli razgovor u video formatu pogledajte na linku:

  1 komentar

  1. Pingback: VIDEO INTERVJU Horvat: Sada se treba oglašavati, radio je poseban

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog