Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rad sa strankama u policijskim postajama od 7,15 do 14,30 sati

  Temeljem Odluke o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Ministarstvu unutarnjih poslova, u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, koju je ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović donio 8. svibnja 2020. godine, od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine u svim policijskim upravama i policijskim postajama na upravnim poslovima započelo se s obavljanjem poslova vezanih uz izdavanje putnih isprava, osobnih iskaznica i vozačkih dozvola, prijavu i odjavu prebivališta i boravišta te poslova vezanih uz nabavu i registraciju oružja, reguliranje statusa i izdavanja isprava stranaca u punom opsegu.

  Obavljanje navedenih poslova u Policijskoj upravi osječko – baranjskoj i policijskim postajama organizirano je u vremenu od 7,15 do 14,30 sati, u skladu sa specifičnim okolnostima, mogućnostima i mjesnim prilikama, uz ispunjenje svih epidemioloških mjera.

  Radno vrijeme šaltera za stranke u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj i u policijskim postajama u kojima se izdaju dokumenti je:
  od 7,15 do 14,30 sati (ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak)

  Foto: Arhiva

  1 komentar

  1. Pingback: Rad sa strankama u policijskim postajama od 7,15 do 14,30 sati

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog