Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na biciklu s 3,03 promila; kod Drenja automobilom sletio s kolnika

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće I sve su za posljedicu imale materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreća I jedna na području Đakova.

  Jučer, 14. svibnja na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 9 vozača (6 vozača bicikla, 2 vozača osobnog automobila i 1 vozač traktora) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20,25 sati u Osijeku, u Ulici Sv. L. B. Mandića, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 51-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Biciklistu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 3,03 grama po kilogramu.

  U 15,35 sati između Kućanaca Đakovačkih i Drenja dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač 60-godišnji hrvatski državljanin iz Paljevina, koji je upravljao osobnim automobilom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio s kolnika. Kod vozača je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,51 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna do 21 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Na biciklu s 3,03 promila; kod Drenja automobilom sletio s kolnika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog