Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još jedan dan bez novooboljelih u OBŽ

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata obavljeno je testiranje na koronavirus čak 168 uzoraka i  niti jedan nije pozitivan, navodi se u današnjem priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  Lijepa je vijest također da je od jučer još jedna osoba izliječena, odnosno ukupno 101 izliječena osoba od ukupno 130 do sada oboljelih na području Osječko-baranjske županije.

  U KBC-u Osijek i dalje je devet osoba na liječenju, od kojih je jedna na respiratoru, dok u Općoj županijskoj bolnici Našice na liječenju nema oboljelih od COVID-19.

  U zadnja dva dana nije promijenjen niti broj osoba u samoizolaciji, ostao je na 210 osoba, a kao i ranijih dana policija je provjeravala poštivanje ove mjere. Provjerom dvije dojave građana utvrđeno je kršenje mjere samoizolacije u jednom slučaju u Našicama, a u 56 samoinicijativnih provjera sve osobe su zatečene na prijavljenoj adresi.

  Na sedam stalnih nadzornih punktova na granicama županije policija je obavila provjeru propusnica kod 4.775 osoba. Svi su imali valjane dokumente, navodi se u danšanjem priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: Još jedan dan bez novooboljelih u OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog