Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Četvorica prepakiravala i prodavala “ecstazy”, “speed” i marihuanu

  Završeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 23-godišnjakom i dvojicom 21-godišnjaka sa područja Našica i Đurđenovca zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

  Utvrđeno da je organizirana četvorka, od za sada nepoznatog prodavatelja kupovala, prepakiravala i prodavala poznatim konzumentima drogu tipa amfetamin „ecstazy“ i „speed“ te drogu tipa marihuana, objavila je policija. 

  – Osnovano se sumnja da je 25-godišnji hrvatski državljanin iz Našica počinio dva kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

  Unazad godinu dana 25-godišnjak je u najmanje 5 navrata prodao oko 450 grama droge tipa marihuana 23-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Našica za novčani iznos od oko 6000 kuna. Obavljenom pretragom doma u Jelisavcu pronađena je i od 25-godišnjaka oduzeta droga tipa amfetamin tzv. „ecstazy“ i „speed“.

  – Osnovano se sumnja da je 23-godišnji hrvatski državljanin iz Našica počinio pet kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

  Unazad mjesec dana, 23-godišnjak je u najmanje 3 navrata prodao oko 110 grama droge tipa marihuana 21-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Đurđenovca za novčani iznos od oko 4000 kuna.

  Također je 23-godišnjak u više navrata prodao poznatim konzumentima drogu tipa marihuana u količinama od 1 do 10 grama za neutvrđeni novčani iznos.

  – Osnovano se sumnja da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

  Unazad mjesec dana 21-godišnjak je u više navrata prodao drogu tipa marihuana u količini od 1 do 20 grama trojici poznatih konzumenata za novčane iznose od 100 do 700 kuna.

  – Osnovano se sumnja da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ tako što je unazad mjesec dana posredovao u prodaji droge tipa marihuana između 23-godišnjaka i poznatog konzumenta.

  Nakon završenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

  Policija protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

  1 komentar

  1. Pingback: Četvorica prepakiravala i prodavala “ecstazy”, “speed” i marihuanu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog