Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Biciklist vozio s 2,71 promila alkohola u krvi

  Jučer, 12. svibnja, na području Policijske uprave u prometu je zaustavljeno  7 vozača (6 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, objavila je policija.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 2,20 sati u Velimirovcu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 37-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,71 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  U 15,00 sati u Osijeku, u Ulici Svetog Leopolda  Bogdana Mandića dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila 62-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,83 grama kilogramu te je uhićen sukladno odredbama Prekršajnog zakona.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna do 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U 17,10 sati u Kešincima, u nadzoru prometa zaustavljen je 23-godišnji hrvatski državljanin iz Kešinaca, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje.  Vozač je u zadnje tri godine osam puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj te je uhićen sukladno odredbama Prekršajnog zakona.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci kada stekne pravo na upravljanje i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Biciklist vozio s 2,71 promila alkohola u krvi

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog