Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Podržavate li postupno popuštanje mjera Stožera?

  Kao što se i najavljivalo, Vlada je na jučerašnjoj sjednici prihvatila postupno popuštanje dosadašnjih mjera kojima se nastoji usporiti širenje koronavirusa. To otvaranje će ići postupno, odnosno u tri faze, najavio je premijer Andrej Plenković.

  Prva faza otvaranja počinje u ponedjeljak 27. travnja, a omogućit će se rad svim poslovnim subjektima koji obavljaju djelatnosti trgovine.

  Omogućit će se nastavak rada svim subjektima koji obavljanju uslužne djelatnosti bez bliskog kontakta s klijentima, a uvode se i javne gradske i prigradske linije prijevoza, te se omogućuje rad knjižara i antikvarijata. Također, omogućuje se i rad i trening sportaša u najvišem rangu natjecanja te polaganje stručnih ispita prioritetnim skupinama polaznika.

  Druga faza kreće 4. svibnja kada počinje rad javnih zdravstvenih sustava u punom opsegu, uz neke iznimke. Tada će se i omogućiti rad i subjektima uslužnih djelatnosti gdje se ostvaruje bliski kontakt; pedikeri, kozmetičari, brijači, frizeri, ali uz posebne mjere.

  Treća faza predviđena je za 11. svibnja – kada će se omogućiti rad trgovačkih centara, rad predškolskih ustanova i razredne nastave od 1. do 4. razreda, te rad s djecom s poteškoćama. Za treću fazu najavljeno je i otvaranje kafića i restorana, no moći će raditi samo oni s terasama.

  U Web anketi vas pitamo:

  Podržavate li postupno popuštanje mjera?

  View Results

  Loading ... Loading ...

   

  omentara

  1. Pingback: Web anketa: Podržavate li postupno popuštanje mjera Stožera?

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog