Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Preminula ženska osoba 1973. godište

  U Osječko-baranjskoj županiji u protekla 24 sata nije se povećao broj novozaraženih kojih je i dalje 108, ali je jedna osoba preminula pa se broj umrlih povećao na 6, objavio je na današnjoj konferenciji za novinare Goran Ivanović, načelnik Županijskog stožera civilne zaštite.

  Preminula  ženska osoba  je 1973. godište,  bila je kronični bolesnik i na respiratoru.

  „Testirano je 90 osoba, pozitivnih nema, dosad je 16 izliječenih, broj preminulih se s pet povećao na šest, u KBC-u Osijek hospitalizirane su 24 osobe, dvije su na respiratoru, a što se tiče zaposlenika KBC-a – četiri su pozitivna i samo jedan je u samoizolaciji, a 22 pacijenta je otpušteno na kućno liječenje”, pojasnio je Ivanović.

  U samoizolaciji je ukupno 213 osoba, a u 5.988 provjera otkrivene je samo jedna osoba bez propusnice.

  Ti pokazatelji znak su da građani poštuju mjere Nacionalnog i Županijskog stožera što je dobro, konstatirao je načelnik Ivanović dodavši da je za sljedeći četvrtak, odnosno 23. travnja u 9 sati sazvana je 29. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije, a održat će se u Velikoj dvorani Fakulteta agrobiotehničkih znanosti, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

  Što se tiče izdavanja propusnica, dosad su postignuta tri sporazuma i to za područje Osijeka, Valpova i Baranje i čeka se suglasnost Nacionalnog stožera, a sporazum bi trebale postići i jedinice lokalne samouprave s područja Đakovštine, Našica i Donjeg MIholjca, pojasnio je načelnik Ivanović.

  1 komentar

  1. Pingback: Preminula ženska osoba 1973. godište

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog