Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • „Ovo će proći“ Hladnog piva zasjela na 1. mjesto kao najslušanija pjesma u Hrvatskoj

  U trenucima neizvjesnosti, straha i nemira, nastala je pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva koja postala svojevrsna himna u ovim teškim vremenima i kao takva, ovaj tjedan zasjela na 1. mjesto najslušanijih singlova.

  Pjesma je već u prvim danima emitiranja skupila velik broj pogleda na YouTubeu i postala jedan od najgledanijih videa. Većina pjesme koja je nastala u nevjerojatnim okolnostima između pandemije i potresa, snimljena je mobitelima ili u improviziranim kućnim studijima.

  Da bi se u ovim gotovo nemogućim uvjetima što bolje prikazalo stanje u Hrvatskoj nakon razornog potresa, pobrinula se fotoagencija Cropix ustupivši svoje fotografije koje su korištene u spotu.

  Spot za pjesmu “Ovo će proći” pogledajte na linku:

  „Nadnaravno mi je drago što smo se popeli na vrh top liste skupa s našim Online prijateljima pogotovo kad se sjetim načina na koji je pjesma nastala i navrat nanos snimljena.  Očito da smo pogodili zeitgeist tj. pravi trenutak u vremenu pa su u drugi plan pali sitni tehnički propusti. Hvala još jednom svima koji su bez puno kompliciranja pristali biti dio ove pjesme.“ – rekao je Mile Kekin

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog