Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvorena i đakovačka tržnica: “Baš me zanima koliko se u trgovačkim centrima mogu razmaknuti, kad jedan kihne svi su zaraženi”

  Iako su već u sedam sati bili spremni, đakovački povrtlari i cvjećari nisu mogli sa svojim proizvodima ući na otvoreni dio tržnice koji je zbog koronavirusa razmakom i rasporedom klupa prilagođen novim uvjetima prodaje.

  Naime, čekao se konačni pregled od strane nadležnih službi koje su trebale dati zeleno svjetlo za otvaranje tržnice.

  Zabilježili smo posljednje jutrošnje pripreme i upute prodavačima, ali i njihova razmišljanja od kojih neki nisu krili svoje razočaranje zašto odmah nisu mogli do svoje klupe.

  Kažu da su već dosad pretrpjeli dovoljne štete i da su se uvjeti na tržnici mogli ispuniti kao i u drugim gradovima gdje su povrtlarima osigurane kućice za prodaju njihovih proizvoda.

  „Zanima me koliko su u trgovačkim centrima razdvojena mjesta, koliko se ljudi mogu razmaknuti u tim centrima, kad jedan kihne svi su zaraženi, a nas su ovdje na otvorenom zatvorili, nema logike, ali dobro je …, nadamo se da ćemo početi danas jer roba stoji kod kuće i propada… ”, zaključuje jedna rezignirana prodavačica.

  U međuvremenu doznajemo da je nakon pregleda epidemiologa i otvoreni dio đakovačke tržnice počeo s radom.

  1 komentar

  1. Pingback: Otvorena i đakovačka tržnica: “Baš me zanima koliko se u trgovačkim centrima mogu razmaknuti, kad jedan kihne svi su zaraženi”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog